Share

Area's project for the University of Surrey has been featured on OfficeLovin's website. 

The University wished to transform an old building on campus into a modern student hub, acting as a drop-in for students needing advice or looking for a collaborative place to work.

Following lengthy discussion about what the space needed to deliver, the university called in Area to provide a number of design solutions. There was a comprehensive consultancy process involving formal and informal sessions with staff and students, and the internal PR team helped to communicate ideas and feedback.

The new facility encompasses space for focused individual working, group collaboration and big-screen presentations, as well as quiet rooms providing a haven for closer 1-1 discussions. Fitting the zones together was like piecing together a jigsaw, providing the necessary functionality while maintaining a harmonious whole. The design is flexible, with furniture that can be moved and reconfigured according to need.

View the project on OfficeLovin's website.

Drop us a message or talk to one of our team

Contact us by entering your details below and we’ll get back to you at a time that suits you.

Prev Next