The brief

Owing to rapid growth, marketing and branding agency ODD needed a new London location. They wanted an open, collaborative and creative space for its employees, away from anything corporate so visitors felt immersed in a creative environment.

Our solution

ODD selected the Silicon Roundabout as their base, which is highly popular amongst TMT agencies, and chose a refurbished industrial warehouse space. We designed an open environment that encourages collaboration and interaction without ‘closing off’ areas of the workspace. In the tea point, we built Scandinavian-style open shelves, a half-height wall and informal bench table to maintain an open feel and encourage interaction. To complement the refurbished warehouse style, we commissioned workstations from furniture designer Unto This Last and left open brickwork on the walls and ran a Bolon chequered effect across the central workspace. We also ran Karndean vinyl flooring up the meeting room wall and over the reception counter.

Location
Shepherdess Walk, London
Sq Ft
3,000
Value
£98,000
Duration
4 weeks

 

"The feedback from both staff and client’s has been overwhelmingly positive, and it’s certainly been a great way to kick off what promises to be an exciting year ahead."


Creative Director, ODD

Project insight

Creativity in the air - Leveraging the creative talents of the ODD team was essential to create a striking new home which truly represented their business. This was done by working very closely with the agency owners and making sure their key requirements ran all the way through the office design so that visitors gain a clear picture of creativity while inside the ODD workspace.

Share
London

Plural Strategy

London

Maurice Investments

London

HubHub

Drop us a message or talk to one of our team

Contact us by entering your details below and we’ll get back to you at a time that suits you.

Prev Next