The objectives

This project required the creation of a unique working environment to facilitate open-plan working. Area were employed to undertake the design of a large informal cafe and breakout area along with a unique employee gym and restroom facilities.

Our solution

This project required the installation of bespoke translucent free-form panels to create an impressive divide between the work area and breakout zone. The newly designed spinning room gym was fitted with mirrored walls with a hidden TV. The office and meeting rooms are formed using feature glass partitions.

Location
Richmond, Surrey
Sq Ft
12,000

 

Key challenges

Key features of the project included framless double glazed full-height meeting rooms and supporting ceiling acoustic and decorative panels. Roof plant was sectionalised and built in-situ due to there being no crane access.

Technical aspects

The building features suspended acoustic ceiling panels, specialist pendant light fittings with unique hanging system, and the design and installation of tricoloured LED mood lighting.

"It was a pleasure working with Area and the dedicated team, we look forward to working on future projects together."


Alison Ward, Steffian Bradley Architects

Share
Frankfurt

Infosys

London

Infosys

London

Sycamore House

Drop us a message or talk to one of our team