The brief

By relocating two offices into one HQ, Coloplast wanted their new environment to improve communication and signal a more collaborative work ethic. This healthcare company wanted all client-facing meeting areas to visibly convey their ethos to “make a difference to people’s lives”.

Our solution

A purposely oversized reception area ensured a real sense of openness, combined with a sophisticated corporate feel. The open-plan working environment signalled the more team-based approach and workspaces and informal meeting areas were both multifunctional and flexible with the inclusion of folding partitions. Our sister company, Sketch Studios, equipped the impressive boardroom with a bespoke table and leather Techo chairs. The overall result is a contemporary office design with a serious wow factor.

Location
Peterborough
Sq Ft
30,000
Value
£1,800,000
Duration
15 weeks

 

"Area helped transform our vision into reality. Their consultative approach enabled us to develop the brief through internal consultations and it resulted in a flexible environment which facilitates new working practices and represents who we are as a company."


Marketing Communications Manager, Coloplast

Project insight

Anatomical aesthetics - A number of one-off art pieces were commissioned to set the tone for the office interior, such as the human sculpture in the reception area. This sense of a visitor journey and dynamism continues with quirky design features such as a series of fish tanks strategically placed in the reception area, corridor and restaurant.

Share
London

LEO, Nova North

Istanbul

Online retailer

Basingstoke

Lenovo

Drop us a message or talk to one of our team

Contact us by entering your details below and we’ll get back to you at a time that suits you.

Prev Next